En wie is deze gastouder?

MathildeNu wilt u natuurlijk weten wie deze gastouder is.
Ik ben Mathilde Nanninga en getrouwd met Bert. We wonen op de Wildzoom in Ede, samen met onze hond Nyika,  kipjes en 2 pony’s.

We hebben 4 volwassen kinderen, allen getrouwd en 5 kleinkinderen.

“Vroeger”

In 1993 zijn we naar Afrika verhuisd met 4 jonge kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 7 jaar. Daar hebben we 18 jaar gewoond en in 2011 zijn we weer terug verhuisd.

Ik heb in Afrika onze kinderen zelf les gegeven, van de peuterspeelzaal tot en met klas 1 van de middelbare school.
We hadden niet alleen de verplichte vakken, zoals rekenen en taal, maar deden ook sport en allerlei leuke spelactiviteiten. Ik heb toen veel ervaring opgedaan met het creëren van leuke activiteiten voor kinderen.

Terug in Nederland heb ik als conducteur bij NS gewerkt. Ik heb er een erg leuke tijd gehad en de Nederlandse maatschappij weer leren kennen.

“Nu”

In 2016 was het tijd voor een verandering. Als gastouder wil ik graag mijn talenten en ervaring inzetten voor de volgende generatie, zowel uw kind als mijn kleinkinderen.

Ik heb de opleiding tot gastouder afgerond met een diploma, heb zowel volwassen- als kinder-EHBO en ben geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.
Wiebus Waggel is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel als zijnde een éénmanszaak.

Naast mijn werk vind ik het erg leuk om te naaien en paard te rijden.
Ook wandel ik graag met onze honden in de prachtige bossen tegenover ons huis.

Ik geloof dat ieder mens is uniek geschapen is en dus het recht heeft op een kans zich volledig te ontwikkelen. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om uw kind op te laten groeien tot een prachtig mens.

Alle kinderen zijn hier van harte welkom!